IMG_7257

Ta en potet

4. trinn
Høst betyr plukking av poteter. 

Vi plukker poteter på ulike åkre rundt på Maihaugen og når potetene er oppe av jorda vaskes og kokes de. Vi skal også bake potetlomper i Bryggekjelleren, og «vær så god» — rykende varme potetlomper med smør og sukker på.

  • Husk støvler og arbeidsklær til potetplukking.
  • Ta gjerne med forkle til lompebaking.
  • Hvis allergier (sukker, hvetemel, potet, meierismør, salt), ta med egen mat. 

Klassen deles i to, og den ene halvparten plukker poteter ute, mens den andre gruppa baker lomper inne. Etter en time bytter vi.

Uke 35 og 36. 
Varighet: 2 timer
Se kalender for ledige tidspunkt
Oppmøte ved Bryggekjelleren.

Booking

Maks antall elever er 30

Velg en tilgjengelig dato.

Henter tilgjengelige datoer...