Mat mer enn et måltid 16_9

Fra gardsklokke til mikro-pling

Omvisning om norsk matkultur

Matkultur før og nå. Vi besøker storgarden Bjørnstad og vandrer via Fiskevollen til 90-tallshuset i boligfeltet. I løpet av omvisningen vil vi undersøke utviklingen av norsk matkultur fra 1700-tallets naturalhusholdning til 90-tallets forbrukersamfunn. Omvisningen er spesielt godt egnet for faget mat og helse på 9. trinn.

Omvisning i friluftsmuseet. Kle dere etter været.

 

Hvem: Ungdomstrinnet
Når: På forespørsel. post@lillehammermuseum.no 
Antall: Max 30 elever (2 omvisere hvis over 15)
Varighet: 60 minutter
Hvor: Oppmøte hovedinngangen på Maihaugen. 
Pris: Skoleklasser fra Lillehammer grunnskole har besøksavtale. Andre skoler betaler kr 55,-/elev.

Si ifra på forhånd dersom dere ønsker matpakkerom!