Fra gardsklokke til mikro-pling
Omvisning om norsk matkultur
Matkultur før og nå. Vi besøker storgarden Bjørnstad og vandrer via Fiskevollen til 90-tallshuset i boligfeltet. I løpet av omvisningen vil vi undersøke utviklingen av norsk matkultur fra 1700-tallets naturalhusholdning til 90-tallets forbrukersamfunn. Omvisningen er spesielt godt egnet for faget mat og helse på 9. trinn.
Omvisning i friluftsmuseet. Kle dere etter været.
Hvem: Ungdomstrinnet
Når: På forespørsel. post@lillehammermuseum.no
Antall: Max 30 elever (2 omvisere hvis over 15)
Varighet: 60 minutter
Hvor: Oppmøte hovedinngangen på Maihaugen.
Pris: Skoleklasser fra Lillehammer grunnskole har besøksavtale. Andre skoler betaler kr 55,-/elev.
Si ifra på forhånd dersom dere ønsker matpakkerom!