Selskaper til alle anledninger

Hyggelige lokaler og god mat.

Maihaugen på Lillehammer har flere hyggelige selskapslokaler. Maten leveres av Frich's spiseri.

Vi hjelper deg å finne det lokalet som passer best, enten du skal ha bryllup, konfirmasjoner, julebord, firmaarrangementer, jubileer eller andre sammenkomster. Når du har selskap på Maihaugen forutsettes det at maten kjøpes av vår restaurant Frich's spiseri.

Dekket bord i Kirkestuen på Maihaugen, Lillehammer.

Oppdekking i Kirkestuen. Foto: Kirsti Hovde.

 

Oppdekking i Maihaugrestauranten.

Maihaugrestauranten. Foto: Morten Norli

Kirkestuen

Kirkestuen er en laftet tømmerbygning fra Dovre fra 1700-tallet som ble ombygd til skysstasjon på 1800-tallet. Kirkestuen har plass til 130 personer fordelt på tre stuer. Velegnet for mellomstore grupper.

Maihaugrestauranten

Maihaugrestauranten har plass til fra 50 til 120 personer fordelt på peisestue, ballsal og glassveranda med vakker utsikt over byen. Spennende og smakfullt. Restauranten ble oppført i flere byggetrinn fra 1912 til 1920. Nå er den nyrestaurert i genuint 30-tallsmiljø. Om sommeren kan man innta en forfriskende aperitiff i Prestegårdshagen med en helt spesiell ramme av urter og blomster. Velegnet til større selskaper.

Maihaugkaféen

Maihaugkaféen ligger i hovedbygningen og har 120 plasser. Det er et moderne, fleksibelt lokale som brukes både til kafeteria og selskapslokale.
Hovedbygningen har mange muligheter for bespisning i tilknytning til kaféen, for eksempel mottakelse eller stående buffét for store grupper i vestibylen.

Øygarden

Dugurd eller kveldsseto for små grupper og den helt spesielle anledningen. Bondekost som på 1890-tallet.
Aperitiff: Krydderdram.

Friluftsmuseet

Ute på museet er det flere muligheter for bespisning av ekstra store grupper om sommeren, for eksempel koldtbord på Telthusmoen eller nistepakkelunsj på setervollen. Vil du bestille selskap, få menyer eller mer informasjon? Kontakt oss på e-post: maihaugen@frich.no