Salgsbod på Maihaugens julemarked på Lillehammer
Foto: Audbjørn Rønning

Utstiller på Maihaugens julemarked?

Viktig informasjon til deg som ønsker å delta som utstiller.

Vi får svært mange henvendelser angående deltagelse på vårt julemarked. På grunn av begrenset kapasitet har vi venteliste og plukker fra denne ved ledige plasser.

Plass
Vi sender i september ut invitasjon til fjorårets utstillere. Hvert år faller noen fra, det gir oss mulighet til å ta inn nye.

Produkter
Når vi vurderer nye utstillere, ønsker vi først og fremst produkter som vi har lite av. Vi ønsker oss fortrinnsvis utstillere med  norske, egenproduserte varer av god kvalitet.

Pris
Prisene på standard salgsboder varierer ut i fra plassering på museet, men ligger mellom ca. 850 og 3000 kr + mva.

Tidspunkt
Maihaugens julemarked går over 2 dager og alle utstillere må forplikte seg til å stå hele åpningstiden både lørdag 11.00 – 18.00 og søndag 11.00 – 17.00. Julemarkedet er alltid første helga i advent.

Salg
Det er viktig at man har nok produkter til hele helgen: i fjor hadde vi 11.000 besøkende. Alle utstillere må ha alternativ betalingsløsning til kontanter, for eksempel betalingsterminal, iZettle, Vipps eller lignende.

Aktuell for oss?
For å kunne avgjøre om dine produkter passer inn er det fint om du sender oss en e-post med informasjon om hva du produserer, samt gjerne noen bilder. Send denne e-posten til julemarked@maihaugen.no

Vi svarer deg så fort vi får mulighet.