logo
Kampen_Rune Prøven
Foto: Rune Prøven/Maihaugen

Kampen for tilværelsen

Midlertidig ikke tilgjengelig pga Korona.

Er du på utkikk etter et event litt utenom det vanlige? Ta turen til Lillehammer og se om dere klarer "Kampen for tilværelsen"

Dette er et spennende og lærerikt event. Gruppen deles inn i lag som skal konkurrere om å samle inn mat og rekvisitter rundt omkring på Maihaugen. Ingrediensene og hjelpemidlene skal til slutt benyttes når de selv skal tilbrede kveldens måltid. Her må det hogges ved, kværnes kaffe, letes etter egg og andre matvarer.
Gruppen lager sin egen mat over bålet på en av våre koselige gårder. Innsats, ferdigheter og det ferdige måltidet danner grunnlag for bedømming av gruppene. Dette er et morsomt event og en spennende gruppeaktivitet som ender opp i et hyggelig måltid til slutt!

  • Kr 1.100,- per person*
  • Minimum 20 betalende/minste pris kr 22.000,-
  • Maximum 60 personer. For flere personer kontakt oss for tilbud på opplegg.
  • Varighet: 4 timer

*Inkl. mat. Tillegg for drikke til maten.

Enklere variant uten mat. Les mer her.

 

Tilbakemelding fra kunde:  Vil bare takke for en opplevelsesrik dag på Maihaugen. Alle våre gjester berømmet opplegget. Dette var noe annerledes som ingen hadde vært med på, eller klarte å forutse. Og til slutt ble det nydelig mat, enten laget av dere eller oss. Vil gjerne at du bringer videre vår takk også til dine medarbeidere som gjorde en kjempefin innsats. Ole Harald Grønnern Daglig leder Nor-trapp