Mat i gammelt hus

Bli med på en vandring i både tid og smaker på stemningsfulle Maihaugen. 

Bli med tilbake til de harde 30-årenes forbudstid der servering av brennevin var strengt forbudt. Kanskje har de en liten tår på
lur likevel? Ferden går videre til 1880-årene og bondefolket på Øygarden. Her blir det smaksopplevelser rundt bålpanna ute i tunet,
og deretter en tur inn i varmen rundt peisen hos sjølfolket. Bakstekona i Bryggerkjelleren byr på nybakt flattbrød, og i Losjehuset venter flere delikatesser. Vandringen avsluttes i Maihaugrestauranten med 2-retters middag i de hyggelige lokalene.
Passer for grupper fra 20–60 personer.
Pris kr 1195 per person
Prisen inkluderer vandring gjennom ulike tider, dram samt forrett ute i husene og 2-retters middag inne i Maihaugrestauranten.
Tillegg for dessert kr 145,- Tillegg for drikke til maten. 

Tidsperiode: november og desember.

Kontakt: siv.skansen@lillehammermuseum.no/93411821.