Foto: Camilla Damgård/Maihaugen.

Medlemskap i venneforeningen

Maihaugens venner er landets største venneforening. Mer enn 5000 er medlemmer enten gjennom enkeltmedlemskap eller familiemedlemskap.

Medlemsfordeler

• Fri adgang på Maihaugen hele året, også ved spesielle arrangementer som St. Hans, Barnas Sommerdag, Julemarkedet, Barnas Vinterdag og søndagsarrangementer. (OL-museet har fortsatt egen billett og medlemsskap i DSSV gjelder derfor ikke som inngangsbillett.)
• Spesialtilbud på spesielle bøker.
• Tilbud om spesialarrangementer som omvisninger, seminarer og turer.
• Maihaugbladet (tre nummer pr år).
• Medlemmer kan ta med seg en gjest gratis i vintersesongen.
• 10 prosent rabatt på de fleste varer i Maihaugbutikken. Gjelder ikke bøker.

Priser

Familiemedlemskap: 
Fri adgang for ektefelle/samboer o.l. og barn under 18 år og barnebarn under 18 år.

kr. 750,- 
pr. år

Enkeltmedlemskap:
Fri adgang for den person som er påført kortet.

kr. 450,-
pr. år

Livsvarig medlemskap

kr. 7.500,-

De som tegner medlemsskap før eller under julemarkedet kommer gratis inn på julemarkedet i tillegg til vanlige medlemsfordeler kommende år!

Bli medlem

For å registrere deg som medlem går du til denne siden.

Rull ned til overskriften "Registrer deg" og fyll inn dine personalia. Husk å huke av i "Jeg er ikke en robot" øverst til venstre på siden. (Fødselsdato kan du om ønskelig sette fiktivt til 01.01.1900).

Deretter overfører du medlemskontingenten (se ovenfor for å finne beløp for ditt aktuelle medlemskap), og betal det til konto nr 2000.05.17608. Skriv "DSSV årstall ditt navn" i meldingsfeltet for betalingen.

Du kan også kontakte oss på telefon 909 80 650 eller på e-post venner@maihaugen.no  for innmelding eller mer informasjon.