Foto: Pål Austestad

Konsert med Camilla Granlien og Kristin Sevaldsen

Folkesanger Camilla Granlien inviterer til tre konserter i Garmo stavkirke denne sommeren. På hver konsert har Camilla fått med seg en musikalsk samarbeidspartner som hun har spilt og sunget med i ulike prosjekter.


 

Tirsdag 16. juli

kl. 19.00

Først ut er felespiller Mari Skeie Ljones fra Jørstadmoen. Mari og Camilla har jobbet sammen i mange år, med nyskrevne tekster og musikk, folkemusikk fra Lillehammer og Gausdal med gruppa Svartevja, og med Prøysen-tekster. 

Den andre konserten er sammen med saksofonist og lillehamring, Kristin Sevaldsen. De to ga i 2011 ut plata Aftenstemning hvor de hadde tonesatt dikt av Bjørnstjerne Bjørnson. Sammen vil de spille musikk fra denne plata, noe solo og folkemusikk de har jobbet med i andre prosjekter. 

Den tredje konserten er med sanger og gitarist Annar By fra Elverum. Camilla og Annar har spilt mye sammen som duo, men også med gruppa MjøsFolk (tidligere Julestemmer). De har et rikt repertoar fra folkesangtradisjonen i Hedmark og Oppland. I tillegg vil de spille tekster av Tor Jonsson og Olav Aukrust, tonesatt av Camilla Granlien. 

Datoene for konsertene er:

Camilla og Mari Skeie Ljones, 25. juni kl 19:00
Camilla og Kristin Sevaldsen, 16. juli kl 19:00
Camilla og Annar By, 13. august kl 19:00. 

Alle konsertene holdes i Garmo stavkirke på Maihaugen. 

Kun 70 plasser er tilgjengelig. 

Billettpris kr 230,- + avgift. Kjøp billett nå!

Hør Camillas musikk her: 

https://open.spotify.com/user/117178654/playlist/6A5axnvE2TlfniDVH6sbLK

Lillehammer, Maihaugvegen 1, Oppland
Lillehammer Museum