Foto: Jørgen Skaug

Barnas vinterdag

Hvert år lager Maihaugen i stand til en super utedag for alle som er glad i vinteren! Her er det bare å ta på seg godt med tøy og leke seg med masse forskjellige vinteraktiviteter.

Søndag 19. februar

kl. 12.00 - 16.00

Herlig med en liten skitur sammen med bestevennen. Foto: Jørgen Skaug. 

På Barnas vinterdag kan barn i alle aldre være med på morsomme uteaktiviteter som hopp, langrenn, blinkskyting, pilking, kanefart, aking, bungee-walk, akebowling, trugequiz og andre snøleker.

Årets nyheter er blinkskyting på elektroniske skiver i samarbeid med Vingrom IL, og skøytebanen på Breisjøen, som er tilbake i år. Her blir det musikk og god stemning. Vi har et begrenset antall skøyter til utleie hvis du ikke har selv. 

Hundekjøring er blitt en veldig populær aktivitet. Barna får sitte i hundesleden og får seg en runde i vakre omgivelser. Garantert noe man husker.

Du kan også prøve barkespaden i vår tømmerhoggerleir, oppleve livet i Olsengården slik det var på 1930-tallet og Øygarden på 1890-tallet.

I det populære skileikområdet ved Valbjørsetra, laget av studenter fra idrettsstudiet på HIL, kan barna få testet skiferdighetene sine.

Kos deg underveis med vafler, pølser og varm solbærtoddy. Vi har kjelker, sparker og romperesere til utlån. Ta ellers med eget utstyr.

Se film for å se hvor fint det kan være på Barnas vinterdag!

Les om våre andre barneaktiviteter

Informasjon om priser

Hundekjøring er gøy. Foto: Audbjørn Rønning/Maihaugen

Ung tømmerhugger. Foto: Jørgen Skaug

Skøyter er moro! Foto: Jørgen Skaug

V-stilen er på plass i Maihaugbakken. Foto: Audbjørn Rønning/Maihaugen

Bli med på trugequiz. Kort og lang løype. Foto: Audbjørn Rønning/Maihaugen

Lillehammer, Maihaugvegen 1, Oppland
Lillehammer Museum